Aloitellaan uusivuosi kirjoittelemalla uutisia uusille seurakotisivuille.

14.2.2021

Olemme saaneet uusitut kotisivut käyttöömme, suurikiitos sivuston laatijalle. Näiltä sivuilta pitäisi jatkossa löytyä kaikkki tarpeellinen tieto seurasta ja sen toiminnasta kunhan opimme näitä käyttämään, mikä ei ole itsestään selvyys meille vanhemmalle väelle.

21.2 sunnuntaina pidämme seuran vuosikokouksen, jossa päätämme seuraavan vuoden toimintasuunnitelman. Metsästyksen saralla panostamme pienriista-  ja jousimetsästykseen, joista etenkin jousimetsästys on saanut suurta huomiota nuorison parissa. Viime syksynä 4H-kerhon järjestämä eränuoret tapahtuma keräsi kaksikymmentä 7-12 vuotiasta junioria kuuteen eri tapahtumailtaan. Näistä kaksi vietettiin pukkelon majalla, jossa ensimmäisenä iltana oli suunnistusta ja toisena iltana metsästysjousi ja ilmakivääri ammuntaa. Heidän keskuudessaan metsästysjousiammunta sai suurta suosiota ja lisää pyydettiin.

 Yhteistyötä 4H-kerhon kanssa on tulossa lisää sillä heillä on tarkoitus järjestää kevään ja kesän aikana uusia erähenkisiä tapahtumia joihin meitä on kysytty mukaan. Olenkin alustavasti luvannut, että maja ymparistöineen on käytettävissä sekä tarpellinen määrä talkooporukkaa. Tässä vaiheessa täytyy kiittää, niitä jotka olivat syksyn tapahtumissa mukana avustamassa niin ammunnoissa kuin suunnistuksessa.

Toiminta nuorten parissa on juuri sitä mihin jokaisen metsästysseuran pitäisi panostaa enemmän, muuten odottaa ukkoutuminen ja seuran näivettyminen.

Kovasti harmittaa kun koronan takia olemme joutuneet perumaan kaikki yhteiset tapahtumat, emmekä ole voineet pitää yhteyttä maanomistajiin. Peijaiset ja kesätapahtumat ovat olleet luonnollisia yhteydenpito paikkoja ja niissä on ollut helppo vaihtaa kuulumisia ja päivittää vuokrasopimuksia. Jatkossa täytyy keksiä jotain uutta, ellei tämä korona ala hellittää. Nämä uudet seuran kotisivut koitetaan saada palvelemaan myös maanomistajia, jotta tiedottaminen olisi helpompaa. Lisää uutisia kirjoittelen kun vuosikokous saadaan pidettyä ja tiedän tulevista tapahtumista ja ajankohdista sekä seuran päätöksistä tarkemmin.

Ystävällisin terveisin seuran puheenjohtaja K. Saukkonen.