Seura

Outokumpulainen metsästysseura, joka toimii Harmaasalo-Kokonvaara-Sukkulansalo alueella.


Maanvuokrausasioissa ole yhteydessä Kari Saukkonen 040 5076179, Paavo Hartikainen 040 7563508.


Metka hanke

Aino Tanskanen, Metsästäjäliiton Pohjois-karjalan piiri

Metsästys-, kalastus-, metsä- ja luontoteemainen Metka-hanke toteuttaa kuluvana syksynä Eränuoret-kokonaisuuden eränkäynnistä kiinnostuneille 7-12 -vuotiaille Polvijärveläisille ja Outokumpulaisille lapsille.  Ohessa kuvina Eränuorten toisen tapaamiskerran tunnelmia:

Odottavaa jännitystä ja innostusta oli ilmassa, kun osallistujat pääsivät harjoittelemaan jousiammuntaa, sekä tarkkuuttaan ilmakivääriammunnassa asiantuntijoitten opastuksella.    Nuoret saivat hienoja tuloksia!

Eränuorten nähtävillä oli myös metsästysaseita, joiden käyttötarkoituksesta ja ampumaharjoittelusta he pääsivät keskustelemaan. Ammunnan ohessa tutkisteltiin riistaeläinten jälkiä Metsästäjäliiton jälkimatoista.

Suuri kiitos ahkerille asiantuntijoille! Pukkelon Erä ry mahdollisti Eränuorille elämyksellisen tapaamiskerran. Kiitos myös Metsästäjäliiton Pohjois-Karjalan piirille välineistön lainasta.

Jousiammunta on erityisen kivaa!
Ilmakivääri kohdistui myös tauluihin
Onko tuossa loikkinut jänis?
Välillä pitää tankata, että jaksaa

Grillikota valmistunut

Valkoinen väri on saanut uuden luontoaiheisen maalauksen. Tervetuloa tutustumaan kohteeseen, jota et muualta löydä. Pidämme esittelytilaisuuden, kunhan tämä koronatilanne löysää otettaan.